(ETLER İÇİN)
MALZEMELER:
2 ayva
1 soğan
1 çay kaşığı pul biber
1 yemek kaşığı hardal
2 yemek kaşığı sıvı yağ
tuz
karabiber
YAPILIŞI:
Ayvaların kabukları soyulup dörde bölünür. Çekirdekleri alınır. Ayvalar ve gelişigüzel parçalara doğranmış soğanlar, yeteri kadar su ile yumuşayana kadar haşlanır. Haşlanan ayva püre haline getirilir. Kalan sos malzemesi de eklenip karıştırılır. Blender ya da robottan geçirilir. Et yemeklerinin yanında servis edilir.
2 ayva
1 soğan
1 çay kaşığı pul biber
1 yemek kaşığı hardal
2 yemek kaşığı sıvı yağ
tuz
karabiber
YAPILIŞI:
Ayvaların kabukları soyulup dörde bölünür. Çekirdekleri alınır. Ayvalar ve gelişigüzel parçalara doğranmış soğanlar, yeteri kadar su ile yumuşayana kadar haşlanır. Haşlanan ayva püre haline getirilir. Kalan sos malzemesi de eklenip karıştırılır. Blender ya da robottan geçirilir. Et yemeklerinin yanında servis edilir.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder