Bu pratik tarif de çok basit ve lezzetlidir. Arzu edilen iç malzemelerle hazırlanan çıtır çıtır milföy börekleri; ayrıca yine milföy hamurunun şeritlere kesilip acılı sos vb. iç malzeme sürüldükten sonra burgu şeklinde form verilerek susama batırılan, ağızda dağılan, gevrek minik BATON SALE'ler.....
3 Temmuz 2008 Perşembe
mini börekler & susamlı çubuklar
Etiketler:
APERATİFLER,
ARA SICAKLAR,
BÖREKLER,
SICAK VE SOĞUK ANTRELER(BAŞLANGIÇLAR)
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
apfelstrudel
APFELSTRUDEL (ELMALI STRUDEL)
-
Aslında bu tarif, daha önce denediğim ve mükemmel sonuç almış olduğum, "DÜDÜKLÜDE PANDİSPANYA" ve "DÜDÜKLÜDE KEK" tarifl...
-
(İsmi her ne kadar "Şeker Böreği" olsa da, bu spesiyalitenin, Tekirdağ yöresine ait olan, formatı ve kıvamı, lezzeti oldukça fark...
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder